dijous, 26 de juliol del 2012

ANTELLA 2012 (Per Eleuteri)

El passat 21 de juliol Andrés, Ismael, Toni i un servidor, hem participat a la 23 edició del triatló d’Antella. Tot i haver realitzat moltes proves aquesta temporada, els nervis previs continuen estant presents, i sempre ocorre alguna anècdota, com que a d’algú se li oblida alguna cosa en casa (aquest vaig ser jo), o les típiques discusions de si neopré si o no, que si em pose o no calcetins per a correr… i més encara si com alguns de nosaltres, no conéixes el recorregut. I no és per a menys ja que es tracta d’un triatló que no arriba a ser olímpic, però tot i que té lloc en un entorn meravellós, és dur i exigent. Ja d’entrada, els 1200 metres de natació es fan prou difícils amb la gran quantitat de triatletes que es juntem a l’assut. Crec que és el dia on més manotades i patades he rebut!!! Deprés l’hora de la bici, 30 km amb un parell de pujades ben empinades, un terreny pla on bufa el vent, i unes baixades molt tècniques on no et pots relaxar ni un segon. Per últim un circuit de carrera de 8’2km en dos voltes molt distragut, però amb una pujadeta al final per si algú encara no n’ha tingut prou. Però hem de dir que el calor ens ha respectat i que la temperatura de l’aigua ha estat ideal. I si a més tenim en compte la impecable organtizació i el bon ambient que hi havia, podem dir que hem tingut les condicions necessàries per a disfrutar d’una bona vesprada de “trimania”.
Així doncs, els triatletes del CTC hem rendit a un alt nivell i hem acabat al voltant de les dues hores, ocupant el llocs de mitad cap a endavant de la clasificació , per la qual cosa hem d’estar molt orgullosos i satisfets.
Ara ja no cal que ens conten cóm és aquest triatló, al que jo definiria com a breu, intens i molt divertit. És per això que me l’apunte en la agenda de la pròxima temporada.
Salutacions!!!

XI TRIATLÓ DE CULLERA

XI TRIATLÓ DE CULLERA
Fotos del Picassa de Pau (Trim). Més fotos a www.conchip.es

XII TRIATLÓ DE CULLERA

XII TRIATLÓ DE CULLERA
CAMPIONAT AUTONÒMIC

XIII TRIATLÓ DE CULLERA

XIII TRIATLÓ DE CULLERA
TRIATLÓ PER EQUIPS - Lliga de Clubs de la C.Valenciana