diumenge, 29 de març del 2009

CLASSIFICACIÓ DEL DUATLÓ DE SUECA


Ahir, Juanet va participar al Duatló de Llarga distància de Sueca, al qual s'havien de completar 10 km de carrera a peu, 80 kilòmetres de circuit ciclista i una mitja marató (20 kilòmetres de carrera a peu). CLASSIFICACIÓ
Per a poder completar esta prova, ha estat preparant-se a conciència. Han sigut 4 mesos d'intensa preparació al llarg dels quals ha recorregut al voltant de 750 km de carrera a peu i 2000 km de ciclisme, sense deixar-se vèncer pel fred, la pluja o el vent.
Han sigut uns mesos de sacrifici, matinades i esforç que finalment han donat el seu fruit en veure'l entrar a meta agafat de la mà de la seua filla després d'unes èpiques 5 hores 35 minuts i 37 segons de duatló.
El nostre company va completar els 10 kilòmetres de la carrera a peu en 42 minuts i 29 segons, els 80 kilòmetres de ciclisme en 2 hores 55 minuts i 21 segons i la mitja marató li va ocupar un total de 1 hora 57 minuts i 48 segons.
Cal felicitar a este exemplar esportista que després d'haver sigut tota una llegenda en el rugby local, ja s'ha convertit en la primera persona del Club Triatló Cullera capaç de finalitzar una prova combinada de llarga distància.
D'altra banda, també s'ha de felicitar als companys del Club Triatló Sueca per la seua esplèndida organització de la prova. Esperem poder repetir l'experiència la pròxima temporada.
¡ ¡ ¡ ¡ ¡ ENHORABONA JUANET ! ! ! ! !
Podeu consultar la classificació punxant sobre el títol d'esta entrada.

2 comentaris:

jcardet ha dit...

Enhorabona Juanet, tots ens vam alegrar molt quan et vam vore entrar a meta, t'ho mereixies.

D'altra banda , donar les gràcies a tots els companys del CT Cullera, que d'una manera o altra ens heu ajudat amb el DLD.

Ahhh... molt xula la equipació

Unknown ha dit...

Ei, Juanet, estàs fet una màquina. Enhorabona per la teua gesta. Salutacions de Josep (Cullera Forval Rugby Club)

XI TRIATLÓ DE CULLERA

XI TRIATLÓ DE CULLERA
Fotos del Picassa de Pau (Trim). Més fotos a www.conchip.es

XII TRIATLÓ DE CULLERA

XII TRIATLÓ DE CULLERA
CAMPIONAT AUTONÒMIC

XIII TRIATLÓ DE CULLERA

XIII TRIATLÓ DE CULLERA
TRIATLÓ PER EQUIPS - Lliga de Clubs de la C.Valenciana